Wie is Oana Iancu?

Oana vertelt: mijn passie voor het beoefenen van Chinese geneeskunde is geworteld in het kernprincipe dat in leven en gezondheid alles met elkaar verbonden is.

De krachtige en holistische benadering die de Chinese geneeskunde biedt voor gezondheid en welzijn, motiveert mij enorm. Ik geniet ervan om mijn kennis en ervaring toe te passen om mensen te helpen hun fysieke, mentale en emotionele balans te herstellen en te behouden.

Mijn praktijk is een comfortabele en veilige omgeving waar ik Oost-Aziatische geneeswijzen en filosofieën combineer met wetenschap, mindfulness en ademhalingsoefeningen. Zo kan ik gepersonaliseerde behandelingen aanbieden voor een breed scala aan klachten.

 

Groepspraktijk Hoograven
Groepspraktijk Hoograven

De werkwijze van Oana

Mijn behandelingen worden individueel afgestemd op basis van een uitgebreide diagnose. Hierdoor kan ik de behandeling optimaal aanpassen aan iemands constitutie, behoeften en gezondheidsklachten. Ik heb een bewezen staat van dienst in het diagnosticeren en ontwikkelen van succesvolle behandelingen die de eerder genoemde praktijken combineren. Deze aanpak is toepasbaar op een breed scala aan gezondheidsproblemen. Als aanvulling op de behandeling en ter verbetering van de algehele gezondheid bied ik ook gepersonaliseerd leefstijladvies aan (voeding, beweging, stressmanagement, slaapgewoontes etc.).

 

Ik ben gespecialiseerd in het evalueren van patiënten vanuit het perspectief van de Chinese geneeskunde. Daarnaast kan ik ook de kenmerken van ziekten vanuit het westerse medische perspectief beoordelen. Indien nodig verwijs ik patiënten door naar een specialist.

 

 

NVA geregistreerd acupuncturist D2036.

Aanvullende verzekering vergoeden geheel of gedeeltelijk de behandelkosten.

Wil je meer weten over mijn behandelingen? Kijk dan op mijn website: www.sacreddaoacupuncture.com

KvK: 72917733
AGB Praktijk: 90065709

Tarieven

Chinese Medicine Therapies

Acupuncture/ Moxibustion/ Cupping/ Gua Sha/ Tui Na

1 hr = € 80

Groepspraktijk Hooggraven - Utrecht

Kosten

tarieven 2024

Indien je een afspraak wilt annuleren of verzetten dient dit minimaal 24 uur voor de betreffende afspraak te gebeuren. Indien een afspraak te laat wordt afgemeld, wordt de behandeling in rekening gebracht.