Wie is Raquel van der Klei?

“Sinds lange tijd woon ik in Utrecht. Het is echt mijn stadje geworden. Samen met mijn partner, Rik, hebben wij 2 volwassen zonen. In onze praktijk ben ik 4 dagen werkzaam.

Mijn werk heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een geïntegreerd geheel. Fysiotherapie, acupunctuur, fasciatherapie, dry needling en Chinese kruiden is een mooie combinatie van oosterse en westerse geneeswijzen. Het doet mij veel plezier om vanuit verschillende invalshoeken te kunnen werken.

Ik ben een vakvrouw die met mijn handen werkt. Mijn aangrijpingspunt is het lichaam. Dat zal altijd de ingang van mijn therapie zijn. Met meer dan 30 jaar werkervaring zijn er uiteenlopende klachten en aandoeningen door mijn handen gegaan; op zowel fysiek als mentaal vlak.”

Raquel van der Klei - Groepspraktijk Hoograven Utrecht

De werkwijze van Raquel

“Ben je op zoek naar een holistische aanpak van jouw fysieke en/of mentale klachten dan kun je bij mij terecht. Ik werk resultaatgericht en om er zeker van te zijn dat jouw herstel voldoende in beweging is gekomen, evalueer ik na 5 behandelingen. Bij verbetering gaan we door en bij geen effect op de klachten dan ronden we af en het kan zijn dat ik je doorverwijs binnen mijn netwerk aan andere therapeuten. Ik kan je wel vertellen dat ik meestal door blijf behandelen, omdat er goeie resultaten zijn geboekt.”

NOTE:

NVA geregistreerd acupuncturiste D3004.  Aanvullende verzekering vergoeden geheel of gedeeltelijk de behandelkosten.

Big geregistreerd fysiotherapeut 49034128204

Wat onze cliënten ervaren

Raquel is een geweldige fysiotherapeut, de beste die ik ooit heb gehad. Al eerder behandeling gehad, helaas zonder resultaat. Nu merk ik eindelijk verbetering! Raquel weet echt alles van spieren! Daarnaast creërt Raquel een prettige sfeer waardoor je je gelijk op je gemak voelt 🙂

Merit B.

“Raquel is een geweldige vakvrouw die fysio-behandelingen combineert met acupunctuur. Ze is niet alleen een bekwame professional die je van pijnklachten verlost, ze creëert een veilige omgeving die prettig is voor jou als patiënt. Ze is toegankelijk en benaderbaar. Blij dat ze mijn therapeut is!”

L.A. Bilthoven

“Ik ben al jaren in behandeling bij Raquel. Heb in de loop van de jaren ook andere fysio behandelingen uitgeprobeerd, maar dry needling is het enige wat helpt. Raquel weet altijd welke spieren ze moet behandelen met het gewenste resultaat. Ze denkt graag met je mee en is professioneel. Ik voel me vanaf dag één op m’n gemak en raad haar zeer aan.”

N.T.