Onze praktijk bestaat uit bekwame professionals die verschillende therapieën aanbieden, elk met hun eigen expertisegebied.

Hoewel we een kleinschalige, informele en laagdrempelige sfeer bieden, hechten we veel waarde aan professionele integriteit. Onze therapeuten werken nauw samen en zijn bereid om elkaars inzichten te benutten om de best mogelijke zorg aan onze patiënten te bieden.

Onze missie is de verbetering van de gezondheid van jou als patient.

We zijn er voor iedereen die op zoek is naar genezing of oplossingen voor gezondheidsproblemen. Maar we zijn er ook voor diegenen die proactief willen investeren in hun gezondheid en welzijn. Wij zien elke patiënt als een uniek individu met een eigen verhaal en behoeften. Ons doel is om te helpen en oplossingen te bieden, terwijl wij tegelijkertijd de autonomie en eigen verantwoordelijkheid van de patiënt respecteren.

Onze kernwaarden & principes

Z

Persoonlijke aandacht

Er wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke aandacht voor de patiënt/cliënt. We nemen de tijd om te luisteren naar hun klachten en behoeften en passen de behandelingen daarop aan.

Z

Resultaatgericht

We streven naar resultaatgerichte behandelingen. Er wordt regelmatig de voortgang van de behandeling geëvalueerd en past deze aan om ervoor te zorgen dat het herstel in beweging is gekomen en dat de gezondheid verbetert.

Z

Diversiteit aan therapievormen

Wij zijn een praktijk met een diversiteit aan therapieën. Regulier en complementair.

De kernwaarden van de praktijk te liggen in het bieden van gepersonaliseerde, behandeling met aandacht voor resultaten, waarbij er gebruik wordt maakt van een breed scala aan therapeutische benaderingen om de gezondheid van de patiënten/cliënten te verbeteren.